🎉🎉 Vi fejrer October Fest. Hele måneden. Brug koden "FEST" og få 20% ekstra rabat på alt 🎉🎉


lego dots funny
lego dots funny
lego dots pink
stor parti af lego dots pink
Lego Dots flere varianter
lego dots emballage
Lego dots emballage lilla
Prices are incl. VAT

LEGO DOTS 41908 og 41916 Ekstra Dots 109 STK

41908 - Smiley

€ 4,01
€ 2,41

LEGO DOTS 41908 og 41916 Ekstra Dots 109 STK

1
+
Add to basket
Volume discount
When purchasing 2: € 2,01
When purchasing 6: € 1,20

LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS (109 stk) - Kreativitet Uden Grænser
Giv dine LEGO DOTS kreationer et ekstra pift med LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS (109 stk). Dette sæt er perfekt til børn, der elsker at udtrykke deres kreativitet og personlighed gennem farverige og unikke designs. Med 109 ekstra fliser, herunder 20 gennemsigtige blå glitterfliser og 10 specialtrykte fliser, er mulighederne uendelige.
Funktioner og Fordele:

  • Masser af Farver: Sættet indeholder 109 farverige fliser, som giver børn mulighed for at tilføje ekstra detaljer til deres smykker, vægdekorationer og andre LEGO DOTS projekter.
  • Specielle Fliser: Inkluderer 20 gennemsigtige blå glitterfliser og 10 specialtrykte fliser, der gør hver kreation unik og spændende.
  • Kreativ Frihed: Designet til at fungere med alle LEGO DOTS sæt, hvilket giver børn mulighed for at udvide deres designs og ændre dem efter humør, outfit eller værelsesindretning.
  • Udvikler Finmotorik: At lege med LEGO DOTS hjælper børn med at udvikle deres finmotorik og kreativitet, mens de har det sjovt.
Hvorfor Vælge LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS?
LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS er det perfekte supplement til ethvert LEGO DOTS sæt. Det giver børn mulighed for at udforske deres kreativitet og skabe noget helt unikt. Uanset om de vil lave smykker, vægdekorationer eller noget helt tredje, giver disse ekstra fliser dem friheden til at udtrykke sig selv på nye og spændende måder.
Specifikationer:
  • Antal Dele: 109 stk
  • Materiale: Plast
  • Anbefalet Alder: Fra 6 år
Køb Nu og Udvid Dine Kreationer
Giv dine LEGO DOTS projekter et ekstra touch med LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS (109 stk). Bestil i dag hos BigOutlet.dk og lad kreativiteten blomstre!



Har spørgsmål til et produkt? er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare det så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges så længe lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende