OBS. Ferie Lukket fra 31-03-2023 til og med 10-04-23 alle ordre bliver ekspederet efter ferie

🐇🐰🥚 GOD PÅSKE 🐇🐰🥚 🐇🐰🥚 GOD PÅSKE 🐇🐰🥚 🐇🐰🥚 GOD PÅSKE 🐇🐰🥚 🐇🐰🥚 GOD PÅSKE 🐇🐰🥚 🐇🐰🥚 GOD PÅSKE 🐇🐰🥚 

ďťżDisse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse pĂĽ køb af varer pĂĽ bigoutlet.dk 
bigoutlet.dk ejes af BigOutlet.dk / Tiki Trade, CVR-nr. 40339353, adresse OrmhøjgĂĽrdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, tlf. +4561982004, e-mailadresse info@bigoutlet.dk. 

Aftalerne indgĂĽs pĂĽ dansk. 

Fortrydelsesretten gĂŚlder kun for private forbrugere, der handler via bigoutlet.dk . Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Kontanter, bank overførsel eller MobilePay  Anyday, Dankort, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet og bankoverførsel. 

Beløbet sendes før varen afsendes, eller man betaler ved afhentning. 

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre sender vi information til dig hurtigst muligt, da du skal ikke betale for denne vare. 

Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret pü din bankkonto med det samme. I tilfÌlde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophÌvet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage pü at ophÌve en reservation

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillĂŚgges prisen for fragt. Du vĂŚlger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pĂĽlĂŚgges betalingsgebyr, afhĂŚngig af den valgte betalingsform. 

Vi afsender varen 1-4 dage efter dit køb. Vi leverer til hele Europa – pris for fragt udenfor DK aftaler man personligt


Returfragt

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en køb aftale kun hvis der er en fej ved produkt som er ikke oplyst i annonce inden for 14 dage 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), fĂĽr varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) fĂĽr den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber pĂĽ en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytĂĽrsaftensdag forlĂŚnges fristen til den følgende hverdag. 

SĂĽdan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til BigOutlet.dk / Tiki Trade, OrmhøjgĂĽrdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, +4561982004, info@bigoutlet.dk. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular 
fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekrĂŚftelsen. 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Som outlet buitk med meget lave priser giver vi 30 dage garanti pĂĽ alle vare solgt igennem vores webshop www.bigoutlet.dk 


Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til OrmhøjgĂĽrdvej 23, 8700 Horsens / Denmark uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Vi kan Godt arrangere returfrag af kobte aktiviteter - men normalt koster det mere end i lave det selv.
Hvis vi skal arranger retufragt fra jeres adrasse koster det som minimum 150 kr.  


Alle pakke som er ikke afhentet i pakkeshop og kommer tilbage til os vil have et gebyr pĂĽ returfragt.
Priser for shop return kan du se her

Nationale priser  0-1 kg  1-5 kg  5-10 kg 10-15 kg  15-20 kg
ShopReturn 65 kr. 79 kr. 108 kr.  163 kr.  190 kr. 


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

NĂĽr du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger 
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstĂŚndigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 
Vi gennemfører en sĂĽdan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstĂŚndigheder pĂĽlĂŚgges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hĂŚfter kun for en evt. forringelse af varens vĂŚrdi, som skyldes anden hĂĽndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslĂĽ varernes art, egenskaber og den mĂĽde, som den fungerer pĂĽ. 
Du mĂĽ normalt undersøge varen pĂĽ samme mĂĽde, som man kan og mĂĽ i en forretning, men du mĂĽ ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den pĂĽ en mĂĽde, som man ikke mĂĽ eller kan i en forretning, og vi ikke kan sĂŚlge den igen, eller ikke kan sĂŚlge den til fuld pris igen, mĂĽ du regne med, at vi fratrĂŚkker vĂŚrdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke lĂŚngere har en handelsvĂŚrdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen eller den som vi har leverer vare til dig. 
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, nĂĽr du returnerer den. Du bĂŚrer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Fortrolighedspolitik

Vi forstĂĽr og respekterer vigtigheden af privatliv pĂĽ internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sĂŚlge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgĂĽende tilladelse. 

Andet

Der kan vĂŚre smĂĽ variationer i størrelser af tĂŚpper. 
For eksempel 160x230 kan faktisk komme i 159x231cm / 162x227 cm
Det er max 5% forskel af den oplyste mĂĽl.

PĂĽ grund af forskelle i belysning og skĂŚrme, kan faktiske farver og finish afvige lidt fra det, der vises online

Alle før priser vist pü webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende


BigOutlet.dk DatabeskyttelseserklĂŚring

Generelt

Denne privatlivspolitik omhandler vores behandling af persondata og beskriver, hvordan BigOutlet indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine persondata.

Dataansvarlig

BigOutlet er ansvarlig for de persondata, vi modtager via vores hjemmeside.

Hvilken type persondata indsamler vi?

Vi indsamler den type persondata, der er nødvendige for at kunne levere de produkter eller tjenester, du har efterspurgt eller bestilt. Dataindsamlingen sker eksempelvis, nür du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, kontakter vores kundeserviceafdeling eller benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler følgende persondata:

- Kontaktoplysninger sĂĽsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail

- Oplysninger om køb

- Betalings- eller kort oplysninger

- Personlige prÌferencer inklusive din ønskeseddel samt markedsførings- og cookieprÌferencer.

Når du interagerer med vores hjemmeside, indsamles der automatisk visse informationer fra din enhed eller webbrowser. Du kan læse nærmere om dette i afsnittet ”Cookies”.

Hvad anvender vi dine persondata til?

Persondataene anvendes til følgende formül:

Til at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, süsom gennemførsel af køb, levering af varer, fakturering og support efter køb.

Til at udsende informationer og markedsføringstiltag per post, e-mail, SMS samt telefon for BigOutlet.dk varer og ydelser.

Til at bedømme, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, eksempelvis via kreditvurderinger.

Til at forbedre vores kundetilbud gennem videreudvikling af ydelser, produkter og funktioner.

Til at forhindre bedrageri.

Til at efterleve gĂŚldende lovkrav, herunder regnskabsloven.

Oplysningerne kan ogsü udgøre et grundlag for analyser, markedsføringsundersøgelser, statistik, opfølgning samt forretnings- og metodeudvikling, der relaterer til køb af varer.

Deling af persondata

Vi kan vÌlge at dele dine persondata med følgende parter:

Tredjepartsleverandører, som behandler persondata for BigOutlet.dk økonomi, süsom at administrere kreditkort og betalinger, fragt og leveringer, distribuering af e-mails, udarbejdelse af analyser, administration af produktreklamer samt administration af visse ydelser og funktioner. Nür vi anvender tredjepartsleverandører, indgür vi altid en aftale, som sikrer, at de opfylder deres forpligtelser i forhold til hündtering af persondata.

Andre tredjeparter i den udstrÌkning, det krÌves for at: (i) følge en henstilling fra en myndighed, domstolsbeslutning eller lov, (ii) forhindre ulovlig brug af vores hjemmeside eller overtrÌdelser af brugervilkür for vores hjemmeside og politik, (iii) forsvare os mod tredjepartskrav og (iv) bidrage til bekÌmpelse af svindel eller udredning (f.eks. om varemÌrkeforfalskning og piratkopiering).

Tredjeparter, hvor du har givet dit samtykke.

Der kan ogsü ske en overdragelse af persondata, hvis vi vÌlger at sÌlge eller overlader hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver. Det samme gør sig gÌldende i tilfÌlde af en omorganisering, opsplittelse af virksomheden samt opløsning eller likvidation.

SĂĽ lĂŚnge opbevarer vi dine persondata

Vi opbevarer dine persondata, sü lÌnge det er pükrÌvet for at opfylde de formül, som er beskrevet i denne privatlivspolitik (bemÌrk, at en lÌngere opbevaringsperiode i visse tilfÌlde kan vÌre pükrÌvet i henhold til den gÌldende lovgivning). Persondata, der relaterer til produktkøb, opbevarer vi for at opfylde vores juridiske forpligtelser, süsom de generelle vilkür i forbindelse med købeloven samt til garantiformül.

Dine rettigheder

Du har ret til at fĂĽ:

- Udskrevet en elektronisk kopi, der viser dig de persondata, vi har lagret om dig i vores system.

- Korrigeret dine persondata, hvis de er ufuldstĂŚndige eller ukorrekte.

- Slettet eller begrænset omfanget af dine persondata under visse omstændigheder i henhold til den gældende lovgivning. Disse rettigheder er ikke absolutte. Hvis vi ​​har modtaget dit samtykke til behandling af dine persondata, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette.

Hvis du vil have en kopi af dine persondata eller pĂĽberĂĽbe dig nogen af de andre rettigheder, bedes du venligst kontakte os skriftligt pĂĽ info@bigoutlet.dk

Ydelser fra tredjepart

Vores hjemmeside gør, at du kan interagere med en mÌngde andre digitale produkter og tjenester. Eksempelvis kan vores hjemmeside integreres med tredjepartsenheder vedrørende aktivitetssporing, sociale netvÌrk og andre digitale tjenester.

Vores hjemmeside kan linke til andre (tredjeparts) hjemmesider af komforthensyn eller oplysende formĂĽl. De hjemmesider, der linkes til, har deres egne privatlivsbestemmelser eller privatlivspolitikker, som vi opfordrer dig til at gennemgĂĽ. SĂĽfremt disse hjemmesider eller apps ikke ejes eller kontrolleres af os, tager vi ikke ansvar for indholdet eller brugen af disse hjemmesider, samt hvordan de hĂĽndterer persondata.

Cookies

BigOutlet.dk indhenter oplysninger, som kan indeholde persondata fra din webbrowser, nür du anvender vores hjemmeside. Vi anvender cookies og pixeltags til at indsamle denne information, som kan indeholde følgende:

- IP-adresse

- Cookieidentifikatorer, cookieinformation og information om, hvorvidt enheden har software adgang til specifikke funktioner

- Unik identificeringsenhed og type af enhed

- DomĂŚne, webbrowser og sprog

- Operativsystem og systemindstillinger

- Land

- Tidligere besøgte websider

- Information om din interaktion med vores hjemmeside

- Adgangstidspunkter og refererende hjemmesider.

Tredjeparten kan ogsĂĽ indsamle information via hjemmesiderne via cookies, plug-ins fra tredjeparter og widgets. Disse tredjeparter indsamler data direkte fra din webbrowser, og behandlingen af disse oplysninger omfattes af deres egen fortrolighedspolitik.

Vi anvender cookies til at spore vores kunders brug af hjemmesider og til at forstü vores kunders prÌferencer (süsom land og valg af sprog). Dette gør det muligt for os at tilbyde bedre ydelser til vores kunder og herigennem forbedre deres online oplevelse. Vi anvender ogsü cookies til at modtage aggregeret data om hjemmesidetrafik og hjemmesideinteraktion for at identificere trends og indhente statistik, sü vi kan forbedre vores e-handel.

Du kan vĂŚlge ikke at acceptere brugen af cookies.

Du kan bruge vores hjemmeside fuldt ud, selvom du kun accepterer session cookies.

Hvis du ikke accepterer nogen cookies overhovedet, kan du ikke bruge vores hjemmeside fuldt ud:

- Du kan lĂŚse information

- Du kan kigge pĂĽ produkter, se priser og relateret information

- Du kan ikke lÌgge produkter i indkøbskurven

- Du kan ikke bestille varer

Ændringer i vores privatlivspolitik

Lov og praksis kan ændre sig løbende. Hvis vi ​​opdaterer vores privatlivspolitik, offentliggør vi ændringerne på vores hjemmeside. Hvis vi foretager større ændringer i forhold til måden, hvorpå vi behandler dine persondata, vil du modtage en meddelelse. Er det juridisk nødvendigt, vil du blive bedt om at give dit samtykke, inden sådanne ændringer gennemføres. Vi opfordrer dig til at gennemlæse vores privatlivspolitik.

Denne privatlivspolitik blev senest ĂŚndret den 14/02/2023.


ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist pü webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende