Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på bigoutlet.dk 
bigoutlet.dk ejes af BigOutlet.dk / Tiki Trade, CVR-nr. 40339353, adresse Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, tlf. +4561982004, e-mailadresse info@bigoutlet.dk. 

Aftalerne indgås på dansk. 

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via bigoutlet.dk . Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Kontanter, bank overførsel eller MobilePay  Anyday, Dankort, Google Pay, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet og bankoverførsel. 

Beløbet sendes før varen afsendes, eller man betaler ved afhentning. 

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre sender vi information til dig hurtigst muligt, da du skal ikke betale for denne vare. 

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. 

Vi afsender varen 1-4 dage efter dit køb. Vi leverer til hele Europa – pris for fragt udenfor DK aftaler man personligt

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en køb aftale kun hvis der er en fej ved produkt som er ikke oplyst i annonce inden for 14 dage 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til BigOutlet.dk / Tiki Trade, Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark, +4561982004, info@bigoutlet.dk. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular 
fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen. 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Som outlet buitk med meget lave priser giver vi 30 dage garanti på alle vare solgt igennem vores webshop www.bigoutlet.dk 


Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Ormhøjgårdvej 23, 8700 Horsens / Denmark uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger 
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage 

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen eller den som vi har leverer vare til dig. 
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Andet

Der kan være små variationer i størrelser af tæpper. 
For eksempel 160x230 kan faktisk komme i 159x231cm / 162x227 cm
Det er max i 5% af den oplyste mål 

På grund af forskelle i belysning og skærme, kan faktiske farver og finish afvige lidt fra det, der vises online

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledendeALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende