SUP 1 GUL bærbar minispilkonsol

149,00 kr.
99,00 kr.

SUP 1 er en bærbar spilkonsol til børn, som den yngste simpelthen elsker. Enheden giver god underholdning. Det er perfekt derhjemme, under møder med venner, på rejse eller på ferie. Game Box er også en god gave. SUP 1-konsollen har en 3-tommers farveskærm, en indbygget højttaler med lydstyrke og flere kontrolknapper, der er kendt fra traditionelle controllere og pads. Et rummeligt batteri og 400 indbyggede spil lader dig ikke kede dig, hvilket sikrer mange timers god underholdning. Sættet inkluderer et USB-kabel til opladning af batteriet og et audio-videokabel, takket være hvilket vi kan forbinde vores konsol til tv'et.


Game Boy Sup 1 er en fantastisk minikonsol til leg med kult-spil kendt fra computere som Atari, Commodore, Amiga eller PC. Børn kan opleve verden af ​​tidlige spil uden 3D-grafik og hardwareacceleration, og ældre spillere kan tage en sentimental rejse tilbage til 90'erne. 

Tekniske specifikationer:

Husets farve: GUL

Skærmdiagonal: 3 "

Kontrolelementer: on / off, op, ned, venstre, højre, A, B, X, Y, vælg, start, nulstil

Højttaler: indbygget med lydstyrkekontrol

Tv-output: AV (3,5 mm ministik)

Batteriopladningsindgang: USB

Kapacitet batteri: 800 mAh

Antal indbyggede spil: 400

Mål: 11,5 x 7,5 x 2 cm

Pakkens mål: 14 x 10 x 6 cm

Vægt: ~ 0,3 kg

Sættet inkluderer: opladerkabel (USB), AV-kabel, 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende