Skridsikker vaskbar sort Tæppe 160x230 cm

899,00 kr.
499,00 kr.

Skridsikker vaskbar sort Tæppe 160x230 cm

Krystalfløjl superblødt stof: Forsiden er et tyndt krystalstof, blødt og behageligt, fnugfrit, moderat tykkelse og hjælper med at lindre stress og fodtræthed. Farven er lys, mønstrene er forskellige og fulde af kunstnerisk smag.

Stabilt og holdbart tæppe: Denne slags stuetæppe er lavet af polyesterfiber af høj kvalitet, som er meget stabilt og holdbart. Dens korte fleece skjuler ikke støv og mider. Siderne og kanterne på det fluffy tæppe er ensartet forarbejdet, kompakt og smukt, holdbart og ikke-faldende og ikke-deformeret. Stuetæppet kan bruges i mange år

Sikker og harmløs: ingen ejendommelig lugt, ingen skadelige stoffer, babyer kan kravle og lege; smukke mønstre kan dekorere dit værelse og få dig til at føle dig glad.

Nem at vedligeholde: Tæppet er slidstærkt og stærkt og nemt at rengøre. Du kan støvsuge regelmæssigt for at fjerne støv og snavs. Du kan også skrubbe den med vand og opvaskemiddel, så bliver den så lys som ny efter tørring. Små tæpper kan også maskinvaskes. Undgå længere tids udsættelse for solen, og vend dig fra tid til anden for at kompensere for slid.

Bred anvendelsesområde: stue, soveværelse, arbejdsværelse, børneværelse, kontor, børnehave, trapper, dørmåtte, yogamåtte, babykravlemåtte, legemåtte til børn, bord- og stolemåtte, omklædningsrum.

Farve Sort

Mønster geometrisk

Form rektangulær

Speciel funktion Sikker og anti-mide, tilpasselig størrelse, Anti-skrid, anti-støj, Dekorativ kunst, Let at rengøre

Materiale polyester


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

5907804699193 biurol

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende