San Juan Dark Blue Plast Tæppe ca 91x152 cm - Bsort se billeder

49,00 kr.

San Juan Dark Blue Plast Tæppe ca 91x152 cm - Bsort se billeder
genbrug af plastik

Importeret

100% genbrugsplast af høj kvalitet. miljøvenlige tæppe er tætvævet for holdbarhed. De er lavet af tråde af genbrugsplast. Stærk og modstandsdygtig, men på samme tid blød og behagelig. Trådene af dette tæppe er sammenflettet med dygtighed og præcision. Stærkt tæppe. Faktiske farver og størrelse kan variere lidt fra det viste billede.

Modstandsdygtig over for skimmelsvamp og fugt og også mod UV-stråling. Dette forhindrer misfarvning og solskader. Disse tæpper vil ikke beskadige overfladen, du lægger dem på. De er også praktiske til indendørs brug. Enhver væske, der spildes på dem, tørres let af. - Nem vedligeholdelse. Bare ryst dem af eller vask dem med vand. Producenten anbefaler at bruge en skridsikker pude under tæppet (pude medfølger ikke).

Vendbar, indendørs/udendørs brug. Vores tæpper er bygget til at modstå udendørs vejrforhold hele året rundt. De vil også være i deres rette element i dit hjem. Med mange designs, så du kan vælge det, du bedst kan lide. Disse tæpper er vendbare, så du kan få to forskellige looks på få sekunder.


Goodweave certificeret. Der er ikke brugt børnearbejde i produktionen af ​​disse tæpper.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende