PINK LØBEHJUL MED LED LYS I HJUL

349,00 kr.
199,00 kr.

PINK LØBEHJUL MED LED LYS I HJUL

HJUL MED LED-LYS: Bevægelsessensor installeret, lysene tændes, når der registreres bevægelse, og lysene slukkes efter kørsel. Tag denne 2-hjulede scooter med farvede lys til en tur i nærheden. Denne scooter har bevægelsesaktiverede oplyste hjul og aluminiumsstyr med svampefront, der passer perfekt til små hænder.

LET AT FOLPE OG BÆRE: wheoZ børnescooter-foldesystem giver mulighed for hurtig transport og opbevaring med letvægts aluminium T-rør og oplyste PU-hjul, dine børn ville have det sjovt med denne oplyste scooter og også bevare maksimal sikkerhed med det fremragende bremsesystem.

En kombination af sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner: Bagskærmsbremse giver hurtig og nem bremsning og stop. Bløde svampegreb og låsestyr, letvægtsudstyr og lav dækstruktur giver børn en jævn og stabil tur på forskellige vejforhold.

TRE HØJDER TIL ALDER 3-12: Styr med justerbar højde er velegnet til børn 2,95 FT-5,24 FT (90-160 cm) høje. Højdeintervallet er 31,4" - 33,2" - 34,6" / 80cm-85cm-90cm. Den oplyste scooter til børn kan vokse med dem og udvikle deres balance og koordination. Den vejer kun 5, 4 pund, hvilket gør det nemt for dig at manøvrere og bære.

PEDALSCOOTER OG HJUL AF HØJ KVALITET: Den 2-hjulede børnescooter er udstyret med 120 mm PU-hjul og ABEC-5 lejer, og denne pedalscooter kunne bære 110lbs+ større vægtkapacitet. Ekstra tykke skumstyrgreb giver komfort og slides ikke hurtigt. Bagskærmsbremse er nem at stoppe cyklen hurtigt, når der trædes på.


Advarsel: Det er tilrådeligt at bruge beskyttelsesudstyr. Kun til husholdningsbrug og under opsyn af voksne. Må ikke bruges på steder med trafik.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

783907378020

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende