Håndvævet uldtæppe Lexon 170x240 cm

2.605,00 kr.
1.325,00 kr.

Håndvævet uldtæppe Lexon 170x240 cm

produkt information

- Materiale: 80% uld, 20% bomuld

- Mål (BxL): 170 x 240 cm

- Indviklet håndvævet tæppe

- Pælehøjde: 5 mm

- med en smuk farvegradient fra mørk til lys

Produkt beskrivelse

De smukke tæpper fra Lexon-serien fra Pad er nænsomt vævet i hånden og kommer hjem til dig i en højkvalitets blanding af uld og bomuld. Tæppets smukke farvegradient, der går fra mørkt til lyst, er særligt smukt. Tæpperne fra Lexon-serien er velegnede til rum med gulvvarme, hvis ikke mere end halvdelen af ​​rummet er dækket af tæpper.


Den tyske firmapude fra Bavaria er en af ​​de mest trendy virksomheder inden for boligtekstiler på det tyske marked. Virksomheden bliver ved med at udvikle kollektioner med smukke statement-puder, der forskønner ethvert hjem. Hun bliver ved med at skabe produkter, der er uventede, nye, anderledes, vidunderligt friske og aldrig kedelige. Kollektionerne rummer den koncentrerede passion for overdådige farver, moderne design, vidunderlige stoffer og en afslappet livsstil. pad fremstiller i udvalgte, små værksteder, hovedsageligt i Europa og langt væk fra asiatisk masseproduktion.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
4260510597346 gora + biu

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende