Affaldsspand Beholder med pedal 3 rum x 8 liter

1.485,00 kr.
649,00 kr.

Affaldsspand Beholder med pedal 3 rum x 8 liter

Songmics sølv og sort affaldsspand til sorteret affald

Songmics affaldsspand er opdelt i tre separate plastikbeholdere, som bruges til at skelne typen af ​​affald. Affaldssortering burde være en selvfølge i nutidens verden. Det bliver nemt at sortere affald med Songmics-spanden. I den nederste del af kurven er der tre pedaler, som er farvekodede efter affaldstypen. Kurven har et moderne og enkelt udtryk takket være sit sølv-sorte design. Du kan nemt integrere den i næsten ethvert interiør. Der er et praktisk håndtag på bagsiden af ​​kurven, takket være hvilket du nemt kan flytte kurven fra sted til sted.


Pedalmekanisme

Kurven åbner nemt - du behøver kun at træde let på pedalen, og kurven åbner hurtigt med en blid mekanisme. Pedalmekanismen er en meget hygiejnisk måde at åbne på - du behøver ikke røre kurven med hænderne og forhindrer dermed overførsel af snavs og bakterier.


De indvendige beholdere er aftagelige og nemme at flytte

Hver af de tre inderbeholdere er aftagelige og har en volumen på 8 l. Beholderne er udstyret med håndtag, der letter håndteringen ved bortskaffelse af affald og vedligeholdelse af beholderne.


Parametre

Mål: 40,5 x 46,5 x 29,5 cm

Materiale: metal, plast

Farve: sølv

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

x000ftqzpx 2021822762615 ES19CRI19-101 

ALT SKAL VÆK- vi kan ikke genbestille - alle produkter sælges indtil lager haves - der er bægrenset antal på hver vare.

Alle før priser vist på webshop er SRP (suggested retail price) eller det er de priser, som de blev solgt til hos vores partnere, før de kom til os - de skal behandles som vejledende